Selectează o Pagină

Despre noi

Companie

Romply a fost înființată în 2004 cu scopul de a produce placaj filmat standard din lemn de plop, cât și placaj pentru clienți de nișă.

Acum avem două linii de producție: una pentru placaj standard cu film, din lemn de plop 1250×2500, cu grosimi variabile și, mai recent, am redeschis linia de producție pentru produse de nișă: placaj cu film de dimensiuni Jumbo până la 2500x6100x21(24,27)mm și placaj antiderapant, de asemenea de dimensiuni mari. Compania folosește echipamente de înaltă performanță și garantează conformitatea produselor cu standardele de calitate. Aceasta, împreună cu o infrastructură completă de transport (rutier, naval și feroviar) ne ajută să putem folosi în avantajul nostru bogatele păduri de plop existente de-a lungul Dunării.

Echipa

Produsele și tehnologiile nu răspund nevoilor și așteptărilor clienților, oamenii o fac. Noi apreciem și sprijinim oamenii ce fac parte din echipa noastră și considerăm acest lucru un avantaj competițional. Ne străduim să atragem, să dezvoltăm, să motivăm și să păstrăm cei mai buni oameni pe care ii putem găsi, aceia cărora le pasă de munca lor și de parteneriatul cu colegii lor, deoarece, munca în echipă este esențială pentru eforturile realizate de noi pentru îndeplinirea așteptărilor clienților. Ne asigurăm că aceștia au instrumentele și pregătirea necesară pentru a reuși în munca lor. Îi încurajăm să ia decizii și să fie responsabili pentru ele. Nu le cerem decât să ne ofere tot ce au ei mai bun și le mulțumim pentru performanțele lor remarcabile. Oamenii din compania noastră sunt “membrii ai echipei” nu “angajați”. Ei sunt cel mai prețios activ al nostru, nu o cheltuială.

 

Valori

 

În tot ce facem suntem ghidați de Valori.
Punem accent pe Încredere, Angajament și Loialitate.
Ne concentrăm pe Calitate, Eficiență, Sustenabilitate și Cunoștințe.

Mediul înconjurător

 

Încă de la început, compania noastră a demonstrat preocupare pentru mediul înconjurător. Locul unde fabrica a fost înființată a fost inițial folosit ca loc de depozitare al gunoiului. Locul este acum reabilitat și oricine poate vedea o diferență semnificativă. Noi facem afaceri având în vedere în fiecare moment protecția mediului înconjurător și din acest motiv avem grijă să nu eliberăm nici o substanță periculoasă în atmosferă, apă sau sol. Formaldehida eliberată de panourile noastre de placaj este clasificată în clasa E1 – deloc periculoasă.